Türkiyenin En Çok Tercih Edilen Fotoğrafçılık Kursu
Pro Fotoğrafçılık kursumuz, Avrupa standartlarında olup uygulama ağırlıklı bir eğitim programıdır ve %100 öğrenme garantilidir.
Bugüne kadar 12800’ün üzerinde kursiyer mezun eden ve %98 katılımcı memnuniyeti sağlayan, 15 yıllık deneyimle geliştirdiğimiz bu yeni eğitim metodumuzda bireysel farklılıklar esas alınır. Yani öğrenme hızınıza, bilginize ve grubun dinamiğine göre fotoğraf eğitimlerimizi şekillendiririz. 3 teorik, 4 uygulama ve 1 değerlendirme dersini içinde bulunduran 7 haftalık bir fotoğraf eğitim programına ek olarak 1 ekipman danışmanlığı ve öğrendiklerinizi pekiştireceğiniz, eksik kalan yanlarınızı tamamlayacağınız 1 telafi dersiyle birlikte toplamda 7 haftada 10 ders almış olursunuz. 7.haftanın sonunda kurs süresince öğrendiğiniz tüm bilgileri pratiğe aktaracağınız, kendinizi geliştireceğiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız, bilgi ve becerilerinizi sınayacağınız ve kişisel tarzınızı ortaya çıkaracak Mezuniyet Projesi ile eğitiminizi tamamlarsınız.
Bu program fotoğrafa yeni başlayanlar ve kendini geliştirmek isteyen her seviyeden fotoğrafçılar için özel olarak hazırlanmıştır.
Senin kadrajın, senin hikayen! Fotoğrafla anlat! Fotoğraf tutkuna yön vermek için Türkiye'nin en iyi fotoğrafçılık kursu Foto Life Akademi ile ilk adımını at!
1.Hafta fotoğrafçılık kursu programında; fotoğraf nedir, fotoğraf sanatı ve kültürü ile ilk çekilen fotoğraftan günümüze uzanan fotoğraf yolculuğu hakkında kısa bir kültür bilgilendirmesi yapıldıktan sonra fotoğraf makinelerinin çalışma prensibi, çeşitleri ve özellikleri neler? Satın alırken nelere dikkat edilmesi gerekir? Fotoğraf türleri ve çeşitleri neler? Çekeceğiniz fotoğraf çeşidine göre hangi marka ve modelleri tercih etmelisiniz? En çok tercih edilen fotoğraf makinesi markaları hangileri? Full frame ve croplu fotoğraf makinesi arasındaki farklar neler? DSLR mi aynasız mı almalısınız? Keskin ve net fotoğraflarda objektifin etkisi nedir? Hangi açılı lens hangi çekim türünde kullanılır? Objektif çeşitleri neler? Marka ve modele göre lens çeşitleri ve en çok tercih edilen lens markaları neler? Hafıza kartı alırken nelere dikkat edilir? Kaç GB hafıza kartı almalısınız? Tripod ve monopod hangi çekimlerde nasıl kullanılır? UV, ND, Polarize filtreler hangi çekimlerde kullanılır ve fotoğrafa nasıl etki eder? İhtiyaç duyacağınız fotoğraf makinesi yardımcı ekipmanları neler? Reflektör ve difüzör nedir, nasıl kullanılır? gibi her fotoğrafçının hakim olması gereken bilgiler verilmektedir.
1. haftanın sonunda fotoğraf makinesi ve objektif türlerini tanıyacak, kendiniz için en doğru fotoğraf makinesi ve lensleri belirleyebilecek, çekim türüne göre hangi fotoğraf makinesi marka ve modelleri kullanılır, konuya göre hangi objektif açıları tercih edilir ve yardımcı ekipmanların fotoğrafa olan etkisini öğreneceksiniz. Samimi ve eğlenceli bir ortamda öğrenme hızınıza ve ihtiyaçlarınıza özel bir fotoğrafçılık eğitimi alacaksınız.
Makine Ekipman Danışmanlığıİyi fotoğraf çekmek için iyi bir fotoğrafçı, iyi bir fotoğrafçı olmak için de fotoğraf makinesine hakim olmak gerekir. Fotoğraf makinemizi tanıyor, temel ayarlarını ve özelliklerini öğrenerek ilk fotoğraflarımızı çekmeye başlıyoruz!
2.haftada; Fotoğraf çekimi için gerekli olan temel fotoğrafçılık kavramlarından diyafram, enstantane, ISO ne işe yarar, fotoğrafa olan etkisi nedir? Konuya göre diyafram, enstantane, ISO ayarları neye göre yapılır ve nasıl olmalı? Ölçüm modları nasıl kullanılır ve fotoğrafa olan etkisi nedir? Histogram kullanılarak ölçüm nasıl yapılır? Beyaz ayarı nasıl yapılmalı? İnce beyaz ayarı hangi çekimlerde kullanılır? RGB - sRGB renk uzaylarından hangisi kullanılmalı ve neden? Fotoğraf stilleri nelerdir, daha keskin ve doygun fotoğraflar için sahneye göre hangisi tercih edilmeli? HDR modu nedir ve hangi tip çekimlerde kullanılır? Görüntü kalitesi RAW mı Jpeg mi olmalı? Dual Pixel Raw nedir? Doğru pozlama nedir, + ve - pozlamanın fotoğrafa olan etkisi nasıldır? Görünüm oranları 16:9, 3:2, 4:3 ve 1:1 nedir ve fotoğraf çekiminde hangisi kullanılmalı? AF işletimi AF-S, AF-C, AF-A, One Shot - Al Servo ve Al Focus nedir? Çekilecek sahnenin türüne göre hangisi kullanılır? AF yönetimi nedir? Hangi AF yönetimi kullanılır, sahneye göre nasıl belirlenir? Çekim modlarından manuel, diyafram, enstantane öncelikli mod nedir? Ne işe yarar? Çekilecek konuya göre hangi modların kullanıldığı ve nasıl ayarlanması gerektiği öğretilip pan, zoom in – zoom out teknikleri anlatılmaktadır.
2.hafta fotoğrafçılık eğitimi sonunda sahaya çıkmaya hazır hale gelecek, iyi bir fotoğraf karesi yakalamak için fotoğraf makinesinin teknik özellikleri hakkında uzman olacaksınız…
Uluslararası Eğitim StandardıTeoriği pratiğe dökme zamanı, uygulama haftası! Fotoğraf makinesine ne kadar hakimseniz o kadar iyi sonuç elde edersiniz. 2. haftada öğrendiğimiz temel ayarları ve özellikleri kullanarak fotoğraf çekiyor ve fotoğraf makinesi üzerindeki hakimiyetin sonuçlara nasıl yansıdığını keşfediyoruz.
Fotoğrafçılık kursu programımızda 3. hafta; ilk 2 haftada teorik olarak görülen derslerin uygulama haftasıdır. Sultanahmet’te 3 saat uygulamalı çekim gezisi yapıyoruz. 3.haftamızda; farklı sahne türlerinde manuel, diyafram ve enstantane öncelikli modlarda çekim yaparak bu modların fotoğrafa etkisini deneyimliyoruz. Beyaz ayarını ortamdaki ışığın rengine ayarlıyor ve farklı kelvin değerlerinde çekim yaparak beyaz ayarının fotoğraftaki gücünü gözlemliyoruz. Sahneye göre çekim stilimizi belirleyerek keskinlik ve doygunluk yaratmada stilin önemini kavrıyoruz. Konuya uygun ölçüm modlarından hangisini kullanacağımıza karar verip merkez ağırlıklı, değerlendirmeli, kısmi ve nokta ölçüm modlarıyla ışığın nasıl kontrol edildiğini ve zor ışık şartlarında daha iyi sonuçlara ulaşmak için neler yapmamız gerektiğini öğreniyoruz. Net fotoğraf için hangi kısık ayarı, arka planı flu fotoğraflar için neden açık diyafram kullanacağımızı, net alan derinliğini nasıl oluşturacağınızı öğrenerek enstantane ayarıyla görüntüyü dondurup bulanıklaştırmanın fotoğrafta yarattığı etkiyi ölçüyoruz. Daha etkili fotoğraflar için ISO hassasiyetinin önemini fark ediyoruz.
3.haftanın sonunda fotoğraf çekmek için gerekli olan 3 ana değişken; diyafram, enstantane ve ISO ayarı yapmayı öğrenecek, fotoğraflarınızı daha güçlü hale getirmek için fotoğraf stillerinin, ölçüm modlarının ve beyaz ayarının ne kadar önemli olduğunu kavrayacaksınız.
Uygulamalı Fotoğrafçılık EğitimiTürkiye’nin En Kapsamlı Fotoğraf ve Sanat Akademisi – Eğitimin Tek Adresi!
Son teknoloji ile donatılmış sınıflarda görsel materyal ağırlıklı ders anlatımları, eğitim sırasında uygulamalı fotoğraf çekimleri, tekniğinizi geliştirecek ve öğrendiklerinizi pekiştirecek ödevler ve uzman eğitmenlerden fotoğraflarınıza yorumlar, kaçırdığınız derslerin telafisi, günübirlik ya da konaklamalı yurt içi ve yurt dışı keyifli geziler, eğitim sonrası kariyer danışmanlığı ve iş imkanları ile her zaman yanınızdayız! Söylediklerimizle değil yaptıklarımızla göz önündeyiz! Adından söz ettiren bir fotoğrafçı olmak istiyorsan zaman kaybetme!
15 yıllık deneyimle geliştirdiğimiz Türkiye’nin ilk ve tek bireysel farklılıkları esas alarak hazırlanan eğitim sistemimiz Avrupa standartlarında olup uygulama ağırlıklı bir programdır.
Her biri alanında ünlü, fotoğrafçılık sanatına kendini adamış ve Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçıları arasında yer alan isimlerden eğitim alma fırsatı sunuyoruz.
Kursun sonunda fotoğrafçılık eğitimini tekrar almak isteyen öğrencilerimize, herhangi bir sebep aranmaksızın ücretsiz kurs tekrarı hakkı veriyoruz.
İş başvurularında ya da kariyer fırsatlarında referansınız olacak, yaptığınız işin eğitimini aldığınızı belgeleyen Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriyoruz.
Fotoğraf makinesi almamış ya da fotoğraf makinesini değiştirmek isteyen öğrencilerimize danışmanlık yapıyor, makine ve ekipman üreticisi firmalardan uygun fiyatlara tedarik imkanı sunuyoruz.
Derse gelemeyen öğrencilerimize farklı bir sınıfta/şubemizde kaçırılan haftayı telafi etme imkanına ek olarak isteyen öğrencilerimize 1 yıl süresince eğitim dondurma hakkı tanıyoruz.
Fotoğrafa boyut kazandırmak ve daha iyi fotoğraflar elde etmek için ışığın fotosanatsal kullanımını, ışığı ve modelimizi konumlandırmayı öğreniyoruz... Fotoğrafçının en önemli ekipmanı olan ışığa hakim olun!
4.haftada; doğru bir pozlama için fotoğrafçı ışığı nasıl kontrol eder? Işığın parlaklığı, kontrastı, renk ısısı, süresi ve açısı bize ne ifade eder? Yüksek (High Key) ve Düşük (Low Key) ışık nedir? Işığın miktarı çok fazla ise ne yapılır? Işık az ise nasıl çözüm üretilir? Doğal ve yapay ışık kaynakları nasıl kullanılır? Işığın fotoğrafa olan etkisi nedir ve foto sanatsal kullanımı nasıl olur? Flaş ne zaman ve nasıl kullanılır? Doğal ışığın döngüsü ve temel özellikleri nelerdir? Altın saat nedir ve bu saatlerde nasıl çekim yapılır? Chiaroscuro nedir? Fotoğrafta üç boyutluluk etkisi nasıl yaratılır? Rembrant aydınlatması ile portre çekimi nasıl yapılır? Silüet aydınlatması nasıl yapılır? Çekilecek objenin üzerine düşen ışık nasıl ölçülür? Obje ışığa göre nasıl konumlandırılır? Işığa göre modelin bedeni nasıl konumlandırılır? Modelle doğru ve etkili iletişim yöntemleri nelerdir? Doğru poz nasıl verdirilir ve ışığın poza etkisi nasıldır? Poz vermede baş ve omuz, modelin jest ve mimikleri nasıl yönlendirilir? Modelin beden dilini fotoğrafın mesajına göre nasıl yönlendireceksiniz? Birden fazla modelin fotoğrafını nasıl çekeceksiniz? Modeli daha uzun ve zayıf gösterme teknikleri nelerdir? Modeliniz fotoğraflarda neden kilolu ve kısa boylu çıkar? Temel duruş şekilleri nelerdir? başlıklı konuları işleyeceğiz.
Işığı ve modelinizi yönetemezseniz fotoğrafta ilerleyemezsiniz. Profesyonel fotoğrafçıyım demek için her ışıkta fotoğraf çekmeyi ve her modelle iletişim kurmayı bizimle öğrenin…
Alanında Ünlü FotoğrafçılarHikayelere yön vermeyi ve kendi hikayenizi yazmayı bu atölyede öğreneceksiniz. Renklerin derinliklerine inecek, psikolojisini çözeceksiniz!
4.hafta fotoğrafçılık eğitimimizin 2.bölümü ile fotoğrafta kompozisyon unsurları nelerdir? Teknik, biçim, içerik ve anlatım nasıl olmalıdır? Daha etkili fotoğraflar üretmek için hangi kompozisyon kuralları kullanılmalıdır? 1/3 kuralı ve bu kuralın fotoğraflarda uygulanışı nasıldır? Fotoğrafta denge nasıl sağlanır? Yatay ve dikey kadraj nasıl kullanılır? Fotoğrafta simetri nasıl oluşturulur, çizgiler nasıl kullanılır? Doku, ritim, dinamizm ve uyum gibi fotoğraf öğeleri görüntüye ne katar? Fotoğrafta çerçeve nasıl oluşturulur? Sembol kullanımı nasıl olmalıdır? Görsel öğelerin fotoğrafa yerleştirilmesi nasıl planlanır? Fotografik anlatım nedir ve nasıl yapılır? Kurgu ve kompozisyonun birlikteliği nasıl olmalıdır? Fotoğraflarımız ne kadar etkili? Güçlü bir kompozisyon için renkler nasıl kullanılır? Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi ne? Hangi renk hangi duyguya hitap ediyor? Hüznü, mutluluğu, sevgiyi renklerle nasıl ifade edersiniz? Fotoğrafta kontrast nasıl oluşturulur? başlıklı konuları işleyeceğiz.
4. haftanın sonunda fotoğrafla hikaye anlatmayı öğrenirken o hikayeyi bir ressam gibi boyayacak, renkleri doğru kullanarak fotoğrafın psikolojisini daha iyi anlayacaksınız…
%100 Öğrenme GarantisiŞimdi uygulama zamanı! Yaratıcılığınızı ışıkla şekillendirin... Emirgan’ın en güzel yerinde modelli çekim uygulamamıza başlıyoruz.
5.hafta fotoğrafçılık kursu programında; Dış mekândaki doğal ışık kaynağımızından gelen ışığın yönüne göre modelimizi konumlandırıyor, parlaklığına ve rengine göre makinemizin ayarlarını yapıyoruz. Fotoğrafta vermek istediğimiz mesaj ve oluşturmak istediğimiz duyguya göre ışığın renginin, parlaklığının ve açısının fotoğraftaki etkisini deneyimliyoruz. Yüksek ve düşük ışıkta çekilen fotoğrafları değerlendiriyoruz. Işık ve gölgeyi kullanarak fotoğrafa derinlik kazandırmayı ve 3 boyutlu fotoğraf elde etmeyi öğreniyoruz. Çekim öncesi hazırlık aşamalarını, çekim planı ve ekip iletişimini canlı bir şekilde deneyimliyor, modelimizle doğru bir iletişim kurarak ışığa göre modelimizi konumlandırıyoruz. Farklı açılarda modelin baş, omuz, vücut, jest ve mimiklerini yönlendiriyoruz. Birden fazla modele doğru poz verdirmeyi öğreniyoruz. Modelimizi daha uzun ve zayıf gösterecek çekim tekniklerini deniyoruz.
5.haftada dış mekanda doğal ışığı konunuza uygun kullanmayı öğrenecek, iletişim yeteneklerinizi geliştirerek modellerin çalışmak isteyeceği bir fotoğrafçı haline geleceksiniz.
Ders Telafi İmkanıKadrajımızı şehrin ışıklarına çeviriyoruz! Işıkla boyama tekniğini öğrenerek uzun pozlamada yeteneklerimizi ortaya çıkarıyoruz!
Pro-fotoğrafçılık kursu 5.haftasında eğitimimize devam ederek kursiyerlerimiz ile Emirgan Sahili’nde gece çekimi yapıyoruz. Gece fotoğrafı için makine ayarları ISO, diyafram ve enstantane nasıl yapılır? Düşük ışıkta fotoğraf çekmek zor mu? Işıkla boyama tekniği nedir ve fotoğrafa ne anlam katar? Uzun pozlama nedir ve nasıl yapılır? Pozlama değeri nasıl ayarlanır? Uzun pozlama için hangi ekipmanlar gerekir? Uzun pozlamada hangi çekim modu kullanılır? Titreşim önleyici, lens seçimi, filtre tercihi nasıl olmalı? Altın saatler ve mavi saatler pozlaması nedir? Pozlamada histogram kullanımı nasıl olur? konularını uygulamalı olarak işliyoruz.
Az ışıkta bile harika fotoğraf kareleri yakalayacak profesyonelliğe erişecek, ışıkla boyama tekniğinde uzmanlaşarak gökyüzünün masalsı atmosferini fotoğraflarınızda yaşatacaksınız.
Fotoğraf GezileriKompozisyon yaratmaya gidiyoruz! Hayatın renklerini kullanarak en güzel duyguları fotoğraflarla anlatıyoruz…6.haftada yine fotoğraf gezimiz var!
Pro-fotoğrafçılık kursu 6.haftasında yine sahaya iniyor, öğrencilerimizle birlikte Balat’ta kompozisyon eğitimimizin uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Kadrajımızı sokaklara, tarihi ahşap evlere, insanlara, kutsal mekanlara çevirerek konumuza bakış açısı kazandırıyor, iyi bir kompozisyonun özelliklerini yaşayarak öğreniyor, renk ve ışığı kullanıyor, ritim ve doku yaratarak uyum ve kontrastın bir fotoğrafı nasıl değiştirebileceğini gözlemliyoruz. Fotoğraf kompozisyonuna alternatif yaklaşımlar nelerdir? Kompozisyonda ekipman kullanımı neden önemlidir? Fotoğrafta yaratıcılığı geliştirmek için hangi kompozisyon teknikleri kullanılır? Renklerle duygular nasıl anlatılır? Anlar nasıl yakalanır? başlıklarıyla keyifli bir eğitim geçiriyoruz.
6.haftanın sonunda fotoğraflarınıza sinematik kurgu kazandıracak deneyime sahip olacak, doğadaki renkleri kullanarak fotoğraflarınıza anlam katacaksınız.
Sosyal EtkinliklerEğlenceli dersler, unutulmaz dostluklar ve sürprizlerle dolu bir eğitim serüveninin daha sonuna geldik! Fotoğrafçılığı teorik olarak değil, yaşayarak öğrendik!
7.hafta pro-fotoğrafçılık kursumuzda; ilk haftadan itibaren çektiğiniz fotoğrafları inceleyerek gelişiminizi değerlendiriyor, eksik yanlarınızı tespit ederek giderilmesi için önerilerde bulunuyor, mesleki olarak ilerlemek isteyen öğrencilerimize ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına uygun doğum, düğün, moda, ürün, yemek ve hava fotoğrafçılığı gibi fotoğrafçılık dalları hakkında bilgi vererek uzmanlaşmak istedikleri branşa yönlendirme yapıyor, fotoğrafçılıktan para kazanma yöntemlerini anlatıyoruz. Hobi olarak fotoğraf çekmeye devam etmek isteyen kursiyerlerimize de kendilerini geliştirecekleri bol uygulamalı ve ileri fotoğraf tekniklerinin öğretildiği pro-plus fotoğrafçılık kursu ile fotoğraf gezilerimiz ve sergi çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz.
Profesyoneller gibi fotoğraf çekebildiğiniz keyifli bir eğitimin sonunda fotoğrafçılığa en ince ayrıntılarına kadar hakim olacak, mesleğinizi ve sanatınızı başarıyla icra edeceksiniz! Türkiye’nin en aktif fotoğrafçılık kursunda veda yok! Fotoğraf gezilerinde, stüdyonuzu açtığınızda, sektörde iş yapmaya başladığınızda, dilediğiniz her anda yanınızdayız! İşinizi aşkla yapın, fotoğraf çektikçe bizi hatırlayın!
Sergi ve Sanat AktiviteleriTürkiye’nin En Çok Tercih Edilen Fotoğrafçılık Kursu Foto Life Akademi
Temel fotoğrafçılık eğitimi alarak makinenizi nasıl kullanacağınızı, ISO, diyafram ve enstantane gibi bir fotoğrafçının bilmesi gereken en önemli çekim öğelerini öğrenmeyi, ışık ve kompozisyon bilgisi kazanmayı istiyorsanız Türkiye’nin en güncel temel fotoğrafçılık eğitimleriyle öğrenme hızınıza, bilginize ve ihtiyaçlarınıza göre fark yaratan eğitimler alın!
Amatör olarak gezip çekim yapmak isteyen fotoğraf tutkunu öğrencilerimiz, günübirlik veya konaklamalı yurtiçi ve yurtdışı fotoğraf gezilerimize katılabilirler. Her ay İstanbul içi ücretsiz fotoğraf gezilerimiz veya ayda bir yurt içi ve yurt dışı fotoğraf turlarımız var!
Fotoğraf Gezilerine Katıl »Öğrencilerimizin eğitmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla kaynaşacağı bowling, satranç, playstation turnuvaları; rafting gezileri, ustalarla fotoğraf seminerleri, film gösterimleri ve amatörlerle profesyonelleri bir araya getiren network organizasyonları düzenliyoruz.
Etkinliklerimizi Takip Et »Fotoğrafçılığın duayenleri ile söyleşiler düzenliyor, ünlü fotoğraf sanatçılarının sergilerini ziyaret ediyor, sinema ve resim gibi fotoğrafçılıkla iç içe olan sanat dallarının etkinliklerine katılıyor, yılsonu öğrencilerimizin fotoğraflarından oluşan bir sergi hazırlıyoruz.
Duayenlerden Öğren »Ruhsatsız, özel ders ve danışmanlık adı altında eğitim veren kurumlara dikkat edin! MEB ruhsatı olmayan kurumların eğitim vermelerinin yasal olmadığını unutmayın, ruhsatsız yerlerden eğitim alarak suça ortak olmayın!
7.haftanın sonunda kurs süresince öğrendiğiniz tüm bilgileri pratiğe aktaracağınız, kendinizi geliştireceğiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız, bilgi ve becerilerinizi sınayacağınız ve kişisel tarzınızı ortaya çıkaracak 1,5 aylık Mezuniyet Projesiyle eğitiminizi tamamlayın!
Pro-fotoğrafçılık eğitimimize katılan tüm öğrencilerimize katılım sertifikası verirken 8 haftanın sonunda edindiği tüm bilgi ve beceriyi pratiğe aktarmak ve profesyonel fotoğrafçılığa adım atmak isteyen öğrencilerimize; Kent Manzaraları, Eski Şehirler, Mimari Yapılar, Galeri ve Müzeler, Cadde ve Sokaklar, Mağaza, Alışveriş Merkezleri, Pazarlar, Meydanlar, Kutsal Alanlar, Gece Yaşamı, Doğa Manzarası, Dağlar ve Dağ Yürüyüşleri, Ormanlar ve Ağaçlar, Sular, Yakın Plan/Makro, Siluet, Kapılar ve Pencereler, Gülümseten Fotoğraflar, 4 Mevsim İstanbul, Göç, Hayatın Enerjisi, Müziğin Rengi, Güneşi Yakala, Keşfet, Şanlı Türk Bayrağı, Zamanın Durduğu An, Çevre Kirliliği, Doğanın Uyanışı, Türkiye’nin Lezzetleri, Fanatizm, Eğitim ve Gelecek, Ters Işık, Alın Teri, Trafik Çilesi, Yansıma, Kurgu, Gece, Sonbahar-Kış-İlkbahar-Yaz, Sokak Satıcıları, Damla, Şehir Heykelleri, Kalabalıklar, Şehir ve Çiçekler, Ramazan, Şehre Tepeden Bakmak, Issız Sokaklar gibi fotoğraf temalarıyla deneyim kazanacakları ve tekniklerini geliştirme imkanı bulacakları mezuniyet projesi veriyoruz.
Edindiğiniz teorik bilgileri uygulamaya dökeceğiniz, doğru makine ayarlarının, ışığın ve kadrajın fotoğraflarınız üzerindeki etkisini gözlemleyeceğiniz, hayatı kadrajınıza sığdıracağınız bir proje hazırlamaya ne dersiniz?
Öğrencilerimizin KadrajındanUsta bir fotoğrafçı olmak istiyorsanız sahada olmalısınız! Öğrendiğiniz fotoğraf temaları ve kompozisyon kurallarıyla farklı duyguları fotoğraf karelerine sığdıracaksınız!
Pro-fotoğrafçılık kursunu tamamladığınızda; Su ve Yaşam, Gölgeler, Doğa ve İnsan, İzler, Gelenek ve Göreneklerimiz, Şehir Mimarisi, Anadolu Kadını, Dünya Barışı temaları ile Öfke, Sıkıntı, Aşağılama, İğrenme, Nefret, Kızgınlık gibi olumsuz ve güçlü duyguları, Can Sıkıntısı, Umutsuzluk, Hayal Kırıklığı, İncitmek, Üzüntü gibi olumsuz ve edilgen duyguları, Sakin, Memnun, Rahatlamış, Hissetmek, Huzurlu, Sempatik, Şefkatli, Dostça, Sevgi, Tepkili, İlgili, İnce, Şaşkın gibi durgun olumlu duyguları, Kaygı, Sıkıntı, Korku, Çaresizlik, Güçsüzlük, Endişelenmek gibi olumsuz ve kontrol altında olmayan duyguları, Keyif, Sevinç, Heyecan, Mutluluk, Eğlenceli, İstek gibi olumlu ve neşeli duyguları, Şüphe, İmrenme, Hüsran, Suç, Utanç, Endişe, Stres, Şok, Gerginlik gibi olumsuz düşünceleri, Cesaret, Umut, Gurur, Memnuniyet, Güven gibi olumlu düşünce ve duyguları kullanarak ve Çerceveleme, İlgi Merkezi, Altım Kesim, Belirginlik, Yalınlık, Derinlik, Perspektif, Net Alan Derinliği, Boyutlar, Denge/Oranlar, Boşluklar, Form/Biçim, Doku, Ritim, Dinamizm, Uyum, Görsel Bağ, Kritik An, Yaşam Ögesi, Ufuk Çizgisi, Renk, Kontrast, Yansıma, Doğrultu/Yön, Grafik kompozisyon kurallarından yararlanarak tekniğinizi ve özgün stilinizi fotoğraflarınıza yansıtacak bir mezuniyet projesi istiyoruz.
Pro-fotoğrafçılık kursunun sonunda hem fotoğraf sanatçısı olarak kişisel tarzınızı ortaya çıkarmış olacak hem de kariyer basamaklarını hızla çıkmanızı sağlayacak bir portfolyo oluşturacaksınız. İsteyen öğrencilerimizin çektikleri fotoğrafları bir sergiye dönüştürerek başarılarını ve emeklerini taçlandırıyoruz.
Öğrencilerimizin KadrajındanPro-Fotoğrafçılık Eğitimini Alan Öğrencilerimiz Bu Eğitimleri De Aldı!
Amatörden profesyonele giden fotoğraf yolculuğunda öğrencilerimiz Pro-fotoğrafçılık kursu ile birlikte yeteneklerini ve çekim tekniklerini geliştirecekleri, Moda, Ürün, Doğum, Düğün, Stüdyo Fotoğrafçılığı, Photoshop ve Lightroom kursları başta olmak üzere farklı mesleki ve ileri fotoğrafçılık eğitimlerimizden yararlanıyorlar. Siz de şimdi sırada hangi eğitim var diyorsanız öğrencilerimizin en çok tercih ettiği fotoğrafçılık kurslarına bir göz atın, tutkunuzu hemen bırakmayın!
Pro-fotoğrafçılık eğitimlerinde uzman, fotoğrafçılık ve eğitim alanındaki güncel yöntem ve teknikleri takip eden ve uygulayan, Türkiye’nin en iyi fotoğrafçılık eğitmenleri tek çatı altında!
Avrupa standartlarında uygulama ağırlıklı pro-fotoğrafçılık eğitimimize vakıf, pedagojik eğitim ilkelerini bilen, fotoğraf sanatının gelişmesine kendini adamış Türkiye’nin ünlü fotoğraf sanatçıları ile temelden profesyonele en iyi fotoğrafçılık eğitimlerini sizlerle buluşturuyoruz.
Unutmayın, bakmak ile görmek arasındaki fark çok büyük. Fotoğrafınıza anlam kazandırmak için doğru eğitmenlerle doğru adımları atın.
EğitmenlerÖğrencilerimizin web sitemizden, sosyal medya hesaplarımızdan ve yüz yüze yaptıkları yorumlarla fotoğrafçılık eğitimi alanında en yüksek memnuniyet oranına sahibiz!
Kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden misafirimiz olan öğrencilerimize fotoğraf sanatının tekniğini ve pratiğini aktardık. Her birini ailemizin bir parçası olarak gördük ve memnuniyetleri için son teknoloji ile donatılmış sınıflardan sanat aktivitelerine, kurs tekrarından ders telafiye kadar farklı imkanlar tanıdık.
Sizinle her koşulda ilgilenecek, sadece eğitim sürecinde değil sonrasında da yanınızda olacak bir fotoğrafçılık kursu arıyorsanız binlerce mutlu öğrencimiz arasına katılmanızın zamanıdır!
Öğrenci YorumlarıPro fotoğrafçılık eğitimimizi alan 500’den fazla öğrencimiz kendi stüdyosunu açarak profesyonel hayata adım attı!
Pro-fotoğrafçılık eğitimlerimizden mezun olan öğrencilerimiz, edindikleri bilgi ve deneyimle fotoğraf tutkularını hayata geçirerek Foto Life Akademi partnerlerimizin işbirliğinde, sektörün ünlü markalarıyla çalışmaya başladılar ve kendi stüdyolarını açarak başarılı girişimlere imza attılar. Kendini geliştiren ve fotoğrafçılığa gönül veren öğrencilerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz!
Foto Life Akademi ailesine girdiniz mi bir daha çıkamazsınız! Her zaman ve her koşulda sizleyiz! Başarılı bir fotoğrafçı olmanız için tüm imkanları sağlıyoruz!
Başarı HikayeleriFotoğrafçılık eğitimi alanında Türkiye’nin en deneyimli kursu.
Bakırköy, Taksim, Beylikdüzü, Kadıköy, Maslak ve Beşiktaş eğitim merkezleri.
Öğrencilerimizin değerlendirmesiyle yüksek memnuniyet oranı.
Profesyonel fotoğrafçılığa adım atmış binlerce mezun öğrenci.
Amatörler ekipmanı, profesyoneller zamanı, ustalar ışığı düşünür.
Fotoğrafçılıkta yetenek uygulama ile kazanılır, satın alma ile değil.
Fotoğraf bakma, görme, keşfetme ve karşı tarafa aktarma sanatıdır.
Samimi ve sıcak atmosferiyle öğrencilerimizin gözdesi Sanat Cafe’de eğitim koordinatörlerimizle bir kahve içmeye ne dersiniz?
Fotoğraf tutkunuza uygun ve ihtiyaçlarınıza yönelik fotoğrafçılık eğitimini belirleyelim, hayatın sıradan akışına kapılmaktan kurtulun!
Eğlenceli fotoğraf gezileri, sosyal etkinlikler, sergiler, sanat aktiviteleri ve unutulmaz dostluklarla dolu bir serüvene katılın!
Eğitim fiyatları; yapmak istediğiniz fotoğrafçılık alanına, beklentileriniz doğrultusunda ne kadar süreyle hangi eğitimleri almanız gerektiğine göre değişir.
Her yıl fotoğraf eğitimi almaya başlayan öğrencilerin %65’i yanlış kurs tercihleri ve kalitesiz eğitim içerikleri nedeniyle iyi eğitim alamadıkları için kendilerini yetersiz hissederek hayallerinden vazgeçiyor.
Buyrun, kurumumuza gelin, sizi misafir edip bir çay/kahve ikram edelim. Siz nasıl bir kurumdan eğitim alacağınızı görün, dersliklerimizi inceleyin, eğitmenlerimizle tanışın. Biz de sizi daha yakından tanıyıp, beklentilerinizi doğru analiz ederek, fotoğraf çekmeye yatkınlığınıza, yaşınıza, seviyenize ve yapmak istediğiniz fotoğrafçılık alanına göre size en uygun kurs programını belirleyip fiyatlandıralım.
Detaylı Bilgi İçin Bizi ArayınEğitimden Önce, Eğitimden Sonra!
Çektiğim fotoğraflar istediğim gibi olmuyor, tekniğimi ve bakış açımı değiştirmem lazım diyorsanız doğru adrestesiniz! İyi bir fotoğrafçı, yaratıcılığını, ışık ve gölgelerle olan ilişkisini, kendini ve bakış açısını daima geliştirmelidir. Foto Life Akademi temel fotoğrafçılık kursu ile değişmeye ve gelişmeye hazır olun!
232
Kişi sizinle beraber bu kursu inceliyor.